Home » Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Advertenties

AGNIESE ADVOCATEN

Agniese Advocaten is geen zelfstandig kantoor, maar een combinatie van de eenmanszaken Akragon Advocatuur (KVK: 63110954) en Vleesenbeek Advocatuur (KVK: 63424576) en Bosch Advocatenkantoor (mr. J.J.A. Bosch, KVK: 24432862), allen gevestigd te Rotterdam, die in een kostendeling samenwerken.

De advocaten sluiten zelfstandig de overeenkomst met de cliënt en behandelen de zaken zelfstandig en voor eigen rekening en risico door middel van hun eigen onderneming.

De eigen algemene voorwaarden van de behandelend advocaat zijn van toepassing op de door die advocaat aangegane opdrachten en zijn te vinden op www.agniese.nl. De algemene voorwaarden zijn mede bedongen ten behoeve van al diegenen die bij de uitvoering van de opdracht betrokken zijn, en zijn van toepassing op alle aanvaarde opdrachten, eventuele vervolgopdrachten en alle overige werkzaamheden.

De algemene voorwaarden zijn in te zien en te downloaden op de websites alsook www.agniese.nlwww.akragon.nl en www.vleesenbeekadvocatuur.nl. Deze voorwaarden worden op eerste verzoek kosteloos schriftelijk of digitaal toegezonden.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN:

 

Algemene Voorwaarden Akragon Advocatuur (mr. F.S. Jansen)

Algemene Voorwaarden Vleesenbeek Advocatuur (mr. L.E.J. Vleesenbeek)

Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor Bosch (mr. J.J.A. Bosch)

 

INFORMATIE GESUBSIDIEERDE RECHTSBIJSTAND

Algemene Informatie Civiele Toevoegingen versie 3_2

Aanvullende Informatie Toevoegingen

 

GESCHILLENCOMMISSIE ADVOCATUUR

Reglement Geschillencommissie Advocatuur

Flyer Geschillencommissie Advocatuur

 

Met vriendelijke groet,

Agniese Advocaten

 

 


Agniese Advocaten is een samenwerking tussen de eenmanszaken Akragon Advocatuur (KVK: 63110954) en Vleesenbeek Advocatuur (KVK: 63424576) en Bosch Advocatenkantoor (mr. J.J.A. Bosch, KVK: 24432862) allen gevestigd te Rotterdam. De advocaten sluiten zelfstandig de overeenkomst met de cliënt en behandelen de zaken zelfstandig en voor eigen rekening en risico door middel van hun eigen onderneming. De algemene voorwaarden van de behandelend advocaat zijn van toepassing op de door hun aangegane opdrachten en zijn te vinden op http://www.agniese.nl/AV. Iedere  aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat overeenkomstig de beroepsaansprakelijkheidsverzekering in het betreffende geval wordt uitbetaald en in de gevallen dat er geen dekking is tot het ontvangen bedrag aan honorarium, met een maximum van € 5.000,–. Het maximale verzekerde bedrag is € 500.000,– per aanspraak.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: